Çiftlikönü meydan, sil baştan …

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çiftlikönü’nde yapımına başlanan meydan, yol ve kavşak düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Eski itfaiye binasının bulunduğu bölgede yürütülen çalışmalarda, asfaltlama aşamasına gelindi.
   Süleymanpaşa Belediyesi’nin, şehrin bir çok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Çiftlikönü eski itfaiye binasının bulunduğu alanda, yol ve kaldırım düzenlemesi yapılıyor.
   Haftasonu başlayan ve aralıksız devam eden çalışmalarda Salı sabahı itibariyle asfaltlama hazırlıklarına geçildi.
   Devam eden çalışmaları sıklıkla yerinde denetleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi, şehrimizin acil çözüm bekleyen noktalarında asfalt, kaldırım ve meydan düzenlemesi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok şükür henüz yağışlar başlamadı. Bu ekiplerimizin işini daha kolaylaştırıyor. Yıllardır atıl halde bulunan yollarımızı 1-2 gün gibi kısa bir sürede sil baştan yenileniyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi: 19.11.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14