Üniversiteli gençler DİP konseri ile eğlenceye doydu

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, sevilen Alternatif Rock müzik topluluğu Dip’i ağırladı. Üniversiteli gençlerin büyük ilgi gösterdiği konser, renkli görüntülere sahne oldu.
   Vokalde Sercan Erdinç, elektrogitarlarda Eyüp Demirci ve Ozan Yurdakul, bas gitarda Oğuz Dolma ve davulda Hakan Obut’un oluşturduğu grup, birbirinden ünlü rock şarkılarının yanı sıra İnsana Kalan, En Baştan ve Koku gibi kendilerine ait şarkıları da seslendirdi. Topluluk, performansıyla yüzlerce gence unutulmaz bir gece yaşattı.
   2019-2020 eğitim-öğretim dönemi boyunca etkinliklerine devam edecek olan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, 9 Ocak 2020 Perşembe günü nostaljik parçalardan oluşan repertuvarları ile Retrobüs’ü ağırlayacak.

Haber Tarihi: 09.12.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14