“Hayat Boyu Öğrenme” için birlikte çalışacaklar

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Hayat Boyu Öğrenme” işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in de katıldığı imza töreninde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim faaliyetlerini birlikte yürütmek adına işbirliği yapıldığının altı çizildi.

EĞİTİM FAALİYETLERİNDE ÖNCELİKLER NETLEŞTİRİLDİ

Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğretmen desteği vereceği, belediye ve milli eğitim müdürlüğü binalarının ortak kullanılacağı ve eğitim programlarını tamamlayanlara MEM onaylı belge verileceği anlaşma kapsamında eğitim faaliyetlerinde öncelikler de netleştirildi.

YÜKSEL: “ÇOK VERİMLİ ÇALIŞMALAR ORTAYA ÇIKACAK”

Yapılan anlaşmayı açıklayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Bu işbirliği ile şehrimizde aslında dev bir adım atmış oluyoruz. Halkımızın daha nitelikli eğitimler alabilmesi adına biz belediyemizin kapılarını milli eğitime, milli eğitim de kendi kapılarını bizlere açtı. Bu sayede çok verimli çalışmalar ortaya çıkacak. Önceliğimiz kadınlarımız, çocuklarımız ve dezavantajlı gruplarımız olacak. ilk faaliyet olan çocuklara yönelik yaz okullarımıza 23 Haziranda 16 ayrı branş ile başlayacağız. Şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 13.06.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14