Kardeş şehir Bitlis’in çocukları da Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Kardeş şehir Bitlis’in çocukları da Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde

Tarih: 2015-04-23 13:56:13 Okunma Sayısı: 852

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, kardeş şehir Bitlis’ten 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’ne katılmak üzere gelen Bitlisli çocukları misafir etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette öğretmenleri ile birlikte Başkan Eşkinat’ı makamında ziyaret eden öğrencilere Eşkinat hediyeler sunarken 23 Nisan ile ilgili duygu ve düşüncelerini sordu.

Kardeş şehir Bitlis’teki çocuklar ile Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan çocukların hiçbir farkı olmadığını dile getiren Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliğimize katılmak üzere kardeş şehrimiz Bitlis’ten gelen çocuklarımıza bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum. 23 Nisan coşkusunu en üst seviyede yaşamak ve yaşatmak için çeşitli çalışmalar yaptık. Kardeş şehrimiz Bitlis’in çocuklarının da bizlerle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamaları, 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde yerlerini almaları için kendilerini şehrimize davet ettik.” dedi.

Öğrencilere hediyeler veren Eşkinat, Bitlisli öğretmenlere de çiçek takdim ederken ziyaretin ardından hep birlikte 3 gün sürecek 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği etkinlik alanına geçildi.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI