Süleymanpaşa Belediyesi 2016 yılı faaliyetlerini değerlendirdi - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi 2016 yılı faaliyetlerini değerlendirdi

Tarih: 2016-12-30 16:57:43 Okunma Sayısı: 2131

Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesindeki 18 müdürlüğün 2016 yılına yönelik yaptığı çalışmaların müdürleri tarafından anlatılıp sunulduğu değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, tek tek tüm birim müdürleri 2016 yılında talep edilen, alınan ve kullanılan bütçe, bütçe başarı performansları, gelir-gider oranları, faaliyet raporları, yaptıkları ihaleler ve gerçekleştirdikleri etkinlik ile katkıları katılımcılarla paylaştı.

EŞKİNAT: “SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ OLARAK YİNE ŞEFFAFLIK DERSİ VERECEĞİZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sunumlar öncesi açıklamalarda bulunurken; “Bugün burada müdürlerimizin yaptıkları ve yapamadıkları ile 2016’da kendilerini değerlendirmelerine tanıklık ediyoruz. Onlar için kendilerini değerlendirme fırsatı olacak. Meclis üyelerimiz sorularını soracak ve Süleymanpaşa Belediyesi olarak yine şeffaflık dersi vereceğiz.” diye konuştu.

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleşen toplantıda başkan yardımcıları ve meclis üyeleri soruları ile birim müdürlerinden detay bilgisi alırken müdürlüklerin önümüzdeki günlerde ikinci oturumda performans değerlendirmelerine devam edeceği açıklandı.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI