Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2016 değerlendirmesini yaptı - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2016 değerlendirmesini yaptı

Tarih: 2017-01-03 15:53:07 Okunma Sayısı: 2200

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2016 yılı ile ilgili hazırlanan faaliyet raporunda idari yaptırımlardan cezai işlemlere, tutanaklardan ruhsat denetimlerine yapılan faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

180 BİN TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

2016 yılı içerisinde 324 idari yaptırım karar tutanağı hazırlandığını belirten yetkililer, 180.144.00 TL cezai işlem uygulandığını, tespit edilen 220 ruhsatsız işyerinin 182’sinin ruhsatlandırıldığı ve 38 işyerinin ruhsatsızlıktan dolayı faaliyetlerini sona erdirdiğini açıkladı.

YETKİ VE SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDECEK

Süleymanpaşa halkının ortak kullanım alanlarından en üst düzeyde yararlanmasını sağlamak, kayıt dışı ekonomik oluşumları engellemek, tüketici haklarını korumak ve her türlü seyyar oluşumunun önüne geçmek için gerekli tedbir ve önlemleri almak üzere hizmet ettiklerini belirten Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; halkın sağlığı, huzuru, selameti ile ilgili yetkili mercilerin almış oldukları kararları belediye emir ve yasaklarını içeren yönetmelikleri uygulama, sonuçlarını izleme, önlem alma ve aldırma ayrıca belediye zabıtasına verilen görev, yetki ve sorumlulukları 2017 yılında da yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI