Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine özel çocuk oyunları devam ediyor - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine özel çocuk oyunları devam ediyor

Tarih: 2017-01-04 09:37:15 Okunma Sayısı: 2343

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine özel çocuk oyunları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine özel çocuk tiyatroları düzenlemeye devam ediyor. 5 Ocak Perşembe günü saat 11.00 ve 14.00'te iki seans olarak sahnelenecek olan Bremen Mızıkacıları adlı oyun, kulüp üyelerini bekliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocuklara sanat ve tiyatro sevgisi aşılamak için belirli aralıklarla düzenlediği çocuk oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine özel olarak düzenlenen Bremen Mızıkacıları isimli oyun, çocukları masal diyarına doğru bir yolculuğa çıkaracak.

MASAL DİYARINA BİR YOLCULUK

Çocuk Kulübü üyelerinin ücretsiz olarak izleyebileceği oyun, 5 Ocak Perşembe günü Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda saat 11.00 ve 14.00’da olmak üzere iki seans olarak sahnelenecek.

Eşek, köpek, kedi ve horozdan oluşan bir müzik grubunun başından geçen maceraları anlatan Bremen Mızıkacıları oyununu Tiyatro MİE ekibi sahneliyor.

EŞKİNAT: “BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZ DAVETLİDİR”

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Çocuklarımız sanatla iç içe büyümeli. Biz Belediye Konservatuvarımız ve çocuklarımıza yönelik faaliyetlerimizle bu hedefi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bremen Mızıkacıları oyunumuza tüm çocuklarımızı ve öğrencilerimizi davet ediyorum,” diye konuştu.

Öte yandan, Süleymanpaşa Belediyesi’nin Çocuk Kulübü üyelerine özel çocuk oyunlarının Şubat ve Mart aylarında da devam edeceği belirtildi. Alınan bilgiye göre, 20 Şubat 2017 Pazartesi saat 11 ve 14'te Parmak Çocuk, 15 Mart 2017 Çarşamba günü ise yine aynı saatlerde Kediler ve Köpekler Müzikali adlı oyunlar çocuklarla buluşacak.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI