Süleymanpaşa’da yaşam KİOSK’lar ile kolaylaşıyor - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa’da yaşam KİOSK’lar ile kolaylaşıyor

Tarih: 2017-01-06 08:45:56 Okunma Sayısı: 1965

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan KİOSK’lar ile Süleymanpaşalılar birçok işlemi sıra beklemeden en kolay şekilde gerçekleştiriyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından 6 adet alınarak iç yazılımları yeniden kodlanan ve Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün maskotları Mutlugiller ile giydirme yapılarak süslenen KİOSK’lar, Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmet binalarında vatandaşlara hizmet için bekliyor.

KİOSK’LAR İLE NE YAPILABİLİR?

ÖDEME İŞLEMLERİ: Emlak Vergisi Ödemesi yapabilir, printer kutusundan makbuzunu alabilirsiniz.

İSTEK ŞİKAYET ONLİNE DESTEK: Belediye sistemlerindeki istek ve şikayetlerinizi yazabilir, online destek alabilirsiniz. Kiosk kamera seçeneğinden bağlanarak görüntülü destek verilecektir. Ayrıca bu kamera desteği CV Başvurusu veya Çocuk Kulübü foto gereksinimlerini de karşılayacaktır.

SÜLEYMANPAŞA’YI CANLI İZLE: Süleymanpaşa ilçemizdeki mahalleleri online olarak izleyebilirsiniz.

ŞEHİR REHBERİ: Süleymanpaşa’nın genel görünümünü 360 derece izleyebilirsiniz.

SÜLEYMANPAŞA’NIN FİLİZLERİ: “Apartmanlarımız Okutuyor Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor” projesine, burs koşulları ve başvuru işlemleri yapabilirsiniz.

İŞ BAŞVURUSU – CV GÖNDER: Belediyemiz bünyesindeki kariyer fırsatlarını takip edebilir CV formunu buradan gönderebilirsiniz.

HABERLER: Süleymanpaşa’da haber niteliği taşıyan tüm başlıklara erişebilirsiniz.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ GELİR-GİDER DURUMU: Belediye’nin aylık gelir gider tablosunu takip edebilirsiniz.

KÜLTÜR VE SANAT: İlçemizdeki etkinlikleri takip edebilir, tiyatro, konser, çocuk etkinliklerini organize edebilirsiniz.

ACİL: İlçemizdeki nöbetçi eczaneler, deprem hazırlıkları, toplanma alanları ve polis, itfaiye, ambulans bilgilerine ulaşabilirsiniz.

ÇOCUK KULÜBÜ: Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’ne üye olabilirsiniz.

DASK: DASK Sorgulama Noktası ile poliçenizi sorgulayabilirsiniz.

BAŞKAN’A MESAJ: Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a yazılı olarak direkt Başkan’a mesaj atabilirsiniz.