Yoğun kar yağışında da Süleymanpaşa Belediyesi görevinin başında - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Yoğun kar yağışında da Süleymanpaşa Belediyesi görevinin başında

Tarih: 2017-01-06 21:59:08 Okunma Sayısı: 3997

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kar yağışının başlamasıyla birlikte hazır olarak bekleyen araçları ve personelleri ile birlikte olumsuzlukların önüne geçebilmek için acil müdahalelerde bulundu.

TUZLAMA VE SOLÜSYON DÖKÜMÜ ÇALIŞMALARI KAR YAĞIŞI İLE BİRLİKTE BAŞLADI

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde barındırdığı 2 kar küreme ve tuzlama aracı, 2 greyder, 2 buz solüsyon kamyonu, tuz yüklü 5 kepçe ve personelleriyle birlikte ana arterler başta olmak üzere Süleymanpaşa sahili, Hükümet Caddesi, Değirmenaltı Mahallesi, Dereağzı Mevkisi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi yolu, Hürriyet Mahallesi, Baykallar Mevkisi, Altınova Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Topağaç Mevkisi, Çiftlikönü Mevkisi, Tilki Selim Camisi yolunda ve 100. Yıl Mahallesi’nde kar küreme, tuzlama ve olası buzlanmanın önüne geçebilmek için solüsyon döküm işlemi gerçekleştirdi.

ZİNCİRSİZ YOLA ÇIKAN VE TİPİDE YOLDA KALAN ARAÇLAR KURTARILDI

Birçok aracın aniden bastıran ve tipi şeklinde yağan kar yağışına zincirsiz yakalanması sonucu trafikte yer yer yoğunluklar yaşanmasına yol açarken Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri araçlara kurtarma yardımı da vererek olumsuzlukların önüne geçti.

ACİL DURUMLAR İÇİN AFET VE KRİZ MASASI KURULDU

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde Afet ve Kriz masası oluşturulurken acil durumlarda vatandaşların 0850 459 09 09 nolu kriz masasını ve 0850 450 59 59 nolu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne 24 saat ulaşabileceği ifade edildi.

3 VARDİYA 67 PERSONEL GÖREV BAŞINDA

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre 2 gün daha sürmesi beklenen kar yağışına karşı olumsuzlukların önüne geçebilmek için 3 vardiya şeklinde 67 personeli, kar küreme, tuzlama ve solüsyon araçları ile çalışmalara devam edeceği belirtilirken, araçların zincir takmadan trafiğe kesinlikle çıkmaması uyarısında bulunuldu.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI