Süleymanpaşa Belediyesi evsizler oteli ile ihtiyaç sahiplerinin yanında - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi evsizler oteli ile ihtiyaç sahiplerinin yanında

Tarih: 2017-01-09 12:59:15 Okunma Sayısı: 2706

Süleymanpaşa Belediyesi, cuma günü sıcaklıkların ani düşüşü ile birlikte evsiz vatandaşların soğuk havalardan etkilenmemesi için gelen ihbarlar doğrultusunda çalışma yaparken 4 evsiz vatandaşı daha evsizler oteline yerleştirdi.

DOST ELİ GİYİM MAĞAZASI’NDAN KIYAFET DOST ELİ AŞEVİ’NDEN SICAK YEMEK DESTEĞİ

Süleymanpaşa’da yaşayan toplam 14 evsiz vatandaşın barınma ihtiyaçlarını bu şekilde çözen Süleymanpaşa Belediyesi, ayrıca Dost Eli Giyim Mağazası’ndan kıyafet ve Dost Eli Aşevi’nden de sıcak yemek desteği ile evsiz vatandaşların yanında oldu.

ÇALIŞAN TÜM EKİPLERE ÇORBA VE KUMANYA DAĞITIMI YAPILDI

İlçe genelinde yolların açılması için gece gündüz demeden mesai harcayan ekipleri de unutmayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kurum ayırt etmeksizin tüm çalışanlara sıcak çorba ve kumanya dağıtımı yaptı.

24 saat boyunca gelen ihbarlara anında yanıt veren Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri olumsuz hava şartları ortadan kalkana dek soğuğa karşı vatandaşların yanında olacak.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI