Kardeş Belediye, Kepez’den belediyemize ziyaret - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Kardeş Belediye, Kepez’den belediyemize ziyaret

Tarih: 2014-09-20 19:16:06 Okunma Sayısı: 1052

Çanakkale Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve ekibi, Süleymanpaşa Belediyesini ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Mutan ve ekibini, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi binası önünde karşıladı. Makam odasında, Süleymanpaşa Belediyesi ile Kepez Belediyesi hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Başkan Eşkinat Süleymanpaşa için yapılacak projelerden bahsetti. Daha sonra Başkan Eşkinat ve Başkan Mutan, Tuğlalı parkta Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen  ‘Meslek Odalarımıza Sahip Çıkıyoruz’ konulu basın açıklamasına katılarak odalara destek verdi. Ardından öğle yemeği yenilerek, Sahil marina ve ardından Asyaport limanına geçildi. Limanda Ahmet Soyuer tarafından liman hakkında bilgi alan Eşkinat ve Mutan, Soyuer ve çalışan ekibine kolay gelsin diyerek limandan ayrıldılar. Tekrar tarihi Belediye binasına geçilerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu, ardından Başkanlar birbirilerine hediyelerini sunmalarının akabinde, kardeş Belediye ve ekibini Başkan Eşkinat ve Başkan Yardımcısı Güral  uğurladı.