Aşkı Zarafet Defilesi büyük ilgi gördü

Haber Tarihi: 2020-02-02 12:35:18

Soğuk kış günlerinde kültürel ve sanatsal etkinliklerle Süleymanpaşa’da yaşayan tüm vatandaşlara hitap eden Süleymanpaşa Belediyesi, Ocak ayında başlattığı Kültür-Sanat ve Spor Etkinliklerine Şubat ayında da devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Şubat ayı Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri, muhteşem bir defile ile başladı. Tekirdağlı Modacı Minnet Cabbar tarafından hazırlanan “Aşk-ı Zarafet” isimli müzikal defile, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yöresel ve geleneksel kostümlerin yanı sıra modern kıyafetler ve gelinliklerden oluşan Minnet Cabbar koleksiyonunun sergilendiği defile, modaseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, defilenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek benzer etkinliklerin Süleymanpaşa Belediyesi desteğiyle devam edeceğinin müjdesini verdi.

Öte yandan, Şubat Ayı Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında 7’den 70’e her yaşa hitap eden çok sayıda etkinlik gerçekleştirileceği belirtildi.

Aşkı Zarafet Defilesi büyük ilgi gördü