Aydoğdu SEM uzaktan eğitim döneminde de çocukların yanında

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi, Korona virüsü nedeniyle yaşanan olumsuz sürecin önüne geçmek için kolları sıvadı.
Haber Tarihi: 2020-03-26 16:06:21

ÇOCUKLARIN ZAMANI VERİMLİ VE EĞLENCELİ GEÇİRMELERİ İÇİN BİR DİZİ ETKİNLİK HAZIRLANDI

Salgın riski dolayısıyla uzaktan eğitim sürecinin başlamasıyla birlikte çocukların süreçten olumsuz etkilenmemesi adına çalışmalar yürüten Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi, çocukların zamanı verimli ve eğlenceli geçirmeleri için bir dizi etkinlik hazırladı.

EBA’YA ADAPTASYON VE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ HUSUSUNDA DEVREYE GİRDİ

Çocukların öncelikle EBA uzaktan eğitim sistemine adapte olabilmesi için bilgilendirmeler gerçekleştiren etkinlik merkezi görevlileri, yaşanan sorunların çözülmesi için de izlenecek yolları öğrenciler ile paylaştı.

DÜZENLİ ETKİNLİK PROGRAMLARI HAZIRLANIP PSİKOLOJİK DESTEK SAĞLANDI

Boş zamanlarında çocukları sosyal medya ve olumsuz haberlerden uzak tutmak için kitap okuma ve resim yapma gibi gelişim yönünden oldukça katkılı etkinlikler planlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Sosyal Etkinlik Merkezi, aynı zamanda oluşabilecek kaygı ve korku gibi sorunların da önüne geçmek için velilere ve çocuklara psikolojik destek de sağlıyor.

Aydoğdu SEM uzaktan eğitim döneminde de çocukların yanında