Bayram öncesi tatlıcı ve pastanelere denetleme

Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi yoğun talep edilen ürünlerin üretim ve satışını yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 2020-05-23 16:11:08

ZABITA VE RUHSAT MÜDÜRLÜKLERİ ESNAFI DENETLEDİ

Kentte faaliyet gösteren tatlıcılar ve açık gıda satışı yapan işletmeler, Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

Ekipler, hijyen kurallarına uygun hizmet veren işletmecilere teşekkür ederek, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in selamlarını ve Ramazan Bayramı tebriklerini ilettiler.

YÜKSEL: “ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDİYOR, BAYRAMLARINI KUTLUYORUM”

Konu hakkında açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Mübarek Ramazan Bayramımız öncesinde vatandaşlarımızın ağız tadını ve sağlığını korumak adına tatlı üretimi ve satışı yapan esnafımıza ekiplerimiz ziyaretlerde bulundu. Genel itibariyle hijyen ve sağlık kurallarına uyarak üretim ve satış yaptığını tespit ettiğimiz esnafımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyor ve Ramazan Bayramlarını yürekten kutluyorum. Hayırlı Bayramlar,” diye konuştu.