Larva mücadelesinde 8x8 desteği

Vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için larva, uçkun ve kışlak ile mücadeleyi her geçen gün arttıran Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesine kattığı 8x8 amfibilik ilaçlama aracı daha da güçlü hale geldi.

HEM KARADA HEM SU ÜZERİNDE GİDEBİLİYOR

Sazlık, bataklık, göl, gölet gibi yürüyerek girilemeyen fakat durgun su ortamı oluşturarak sivrisinek üremesine sebep olan alanlarda kullanılabilen 8x8 amfibik ilaçlama aracı hem karada hem de su üzerinde giderek larva mücadelesinde Süleymanpaşa Belediyesi’nin gücüne güç kattı.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ YİNE BİR ADIM ÖNDE

Tekirdağ’da ilk kez kullanılan araç ile larva mücadelesinde bir adım öne geçen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin yapılan çalışmalar sonunda daha etkin sonuçlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.

VATANDAŞLARIN RAHAT BİR YAZ GEÇİREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan yürüyerek girilebilecek larva, uçkun ve kışlak benzeri zararlı sinek ve böceklerin yuvalanabileceği alanlar da çalışmaların sürdüğü belirtilirken belediye sorumluluk alanındaki tüm mahallelerde durgun su birikintileri, dere kenarları, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallar rahat bir yaz geçirebilmek amacıyla ilaçlanıyor.

Haber Tarihi: 25.03.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14