haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

SÜLEYMANPAŞA KENT KONSEYİ’NDEN ANNE ADAYLARINA HEDİYE

Süleymanpaşa Kent Konseyi tarafından, ‘Emzirme Haftası’ dolayısıyla ilçede önceden tespit edilen anne adayı dar gelirli vatandaşlara bebek arabası dağıtıldı.
   Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, projeyle, hamilelik sürecinde sosyo-ekonomik yoksunluk içinde olduğu için kendisinin ve bebeğinin temel ihtiyaçlarını karşılayamayacağını düşünen anne adaylarına destek verdiklerini, bu amaçla bebek arabası hediye ettiklerini söyledi.
   Başkan Güngör, Emzirme Haftası dolayısıyla hafta boyunca yapılacak etkinliklerde anne ve bebek sağlığına yönelik çeşitli çalışmalar yürüteceklerini bildirdi.

Haber Tarihi: 2019-10-03 16:12:26