Süleymanpaşa'da yaşayan yaşlılara 'psikoloji' semineri verildi

Haber Tarihi: 2019-11-27 09:35:21

Süleymanpaşa Belediyesi Gündüz Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi “Yaşlılık Sürecinde Psikoloji” konulu seminer düzenlendi.
   Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi tarafından gerçekleştirilen seminere  Gündüz Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi'nden yararlanan 11 vatandaş katıldı.

Yaşlılık dönemini yaşayan vatandaşların, yaşlanma sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmeleri ve kendilerinde var olan psikolojik problemleri fark etmeleri amacıyla düzenlenen seminer ilgi gördü.
   Psikolog Müge Başol Fırat tarafından, depresyon, anksiyete, psikoz, demans, alzheimer ve uyku problemleri hakkında bilgilerin verildiği seminerde bu hastalıklarla başa çıkmanın yolları ile ilgili ipuçları da paylaşıldı.
   65 yaş üzeri vatandaşların gün boyu ücretsiz olarak yararlandığı Süleymanpaşa Belediyesi  Gündüz Yaşlı Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi, Altınova Mahallesi Osman Tabak Kampusu içerisinde hizmet veriyor.

Süleymanpaşa'da yaşayan yaşlılara 'psikoloji' semineri verildi