Süleymanpaşa Belediyesi 6 ayda 300.000 metrekare yol asfaltladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından son 6 aydır, kentin muhtelif yerlerinde yoğun biçimde eşzamanlı sürdürülen asfalt serme çalışmaları Aralık ayı itibariyle sona erdi. Başkan Yüksel, 6 ayda 23 bin ton asfalt dökerek, 300 bin metrekare yol asfaltladıklarını söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, göreve geldikten kısa süre sonra başladıkları asfaltlama çalışmalarının, Aralık ayı itibariyle sona erdiğini söyledi. Yaz sezonunun ardından havaların iyi gitmesi dolayısıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Yüksel, sezonun son asfalt serme çalışmasının Karadeniz mahallesinde gerçekleştiğini belirtti.
   Son 6 aydır yol çalışmalarına ağırlık verdiklerine dikkat çeken Başkan Yüksel, Süleymanpaşa’nın dört bir yanında eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında bir çok cadde ve sokağın asfaltla kaplandığını ifade etti.

23.000 TON ASFALTLA 300 BİN METREKARE YOL ASFALTLANDI

Başkan Yüksel, geçen 6 aylık süreçte 23.000 ton asfalt kullanılarak, 300 bin metrekare yol yaptıklarını söyledi.
   Kış mevsimi dolayısıyla asfalt sezonunu kapattıklarını ifade eden Yüksel, “Sezonun son asfalt serim çalışmasını Karadeniz mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Yaz sezonu boyunca şehrimizin onlarca noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğümüz kaldırım, yol ve meydan düzenlemelerine yeni sezonda kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlkbaharda başlayacak çalışmalar kapsamında şehrimizin ‘bozuk yol’ sorununu ortadan kaldıracağız.” diye konuştu.

Haber Tarihi: 06.12.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14