Süleymanpaşa Belediyesi güreşte iddialı geliyor

Süleymanpaşa Belediye Spor, her branşta başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Judo ve Tekvando’dan sonra Güreş’te de art arda başarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak, Balıkesir Edremit’te gerçekleşen Türkiye Şampiyonası elemelerinde mücadele eden Eray Tüfekçioğlu Grekoromende üçüncü olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Balıkesir Edremit ilçesinde gerçekleştirilen 2020 Okul Sporları Yıldız Erkekler Grekoromen Stil Gruplar Türkiye Elemesi, 7-8 Şubat tarihleri arasında yapıldı. Müsabakalara 10 ilden 124 sporcu katılırken, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Eray Tüfekçioğlu 48 kg’da üçüncü oldu. Dereceye girmeyi başaran genç sporcu, Tokat’ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Haber Tarihi: 12.02.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14