haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa festival öncesi yerel sanatçılar gecesinde buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 55. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen “Yerel Sanatçılar Gecesinde” Tekirdağlı sanatçılar sahne aldı.

Nijat Ayvaz’ın sunuculuğunu yaptığı Sahil Amfi Tiyatro’da gerçekleşen organizasyon kapsamında Tekirdağlı sanatçılar, Nijat Ayvaz, Mustafa Özcan, Salih Demirci, Erkan ve Emine Özata Demirci sahne alırken gece boyunca seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile keyifli anlar yaşattılar.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in de takip ettiği gecede Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar, Şenol Karaküçük ve Gökhan Saygı, Güreş Ağası Hikmet Mutlu, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar konseri ilgiyle izledi.

Tekirdağlı sanatçılara plaket, çiçek ve kiraz ikramında bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel bir konuşma yaparak vatandaşlara seslendi.

YÜKSEL: “KENDİ KARDEŞLERİMİZE BU ŞANSI VERMEMİZ GEREKİYORDU”

Başkan Yüksel Tekirdağlı sanatçılar için düzenlenen konseri değerlendirerek yaptığı açıklamada; “Öncelikle bizim kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Kendi kardeşlerimize bu şansı vermemiz gerekiyordu. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte sürekli göreceksiniz. Süremiz çok dar olduğu için bazı şeyleri istediğimiz gibi yapamadık ancak bir dahaki sene bambaşka olacak. Çok daha kalabalık, çok daha farklı bir organizasyon ile halkımızın karşısına çıkacağız.” dedi.

“BU YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ FESTİVALİMİZDE BELEDİYEMİZİN CEBİNDEN 1 TL PARA ÇIKMIYOR”

Kiraz Festivallerinde geçmiş yıllarda belediyenin sürekli zarara uğratılması konusuna değinen Başkan Yüksel; “ Yıllardır Kiraz Festivallerinde ‘Bu yıl belediye 500 bin tl zarar etti, şu yıl 800 bin TL zarar etti. Bu yıl böyle oldu, şu yıl şöyle oldu.’ dendi. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz festivalimizde belediyemizin cebinden 1 TL para çıkmıyor. Bu konuda tamamen sponsorlarımız devreye girdi.” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL PROJELERLE GELİYORUZ”

Festivalin ve Süleymanpaşa’nın geleceği ile sözlerini noktalayan Yüksel; “Biz Tekirdağ’a, hatta Trakya’ya yakışan güzel bir festival olsun istedik. Bu güne kadar gelen en fazla sanatçıyı getirmiş olduk. Önümüzdeki sene çok daha büyük sürprizler ile geliyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Önümüzdeki 5 yılın sonunda Süleymanpaşa’yı Trakyalılar tanıyamayacak. Çok güzel projelerle geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 2019-06-06 02:07:06