Süleymanpaşa sahili uçurtmalarla renklendi

Süleymanpaşa Belediyesi, çocuklar için düzenlediği Uçurtma Şenliği ile yaza veda etti. Yüzlerce çocuk, anne-babaları ile uçurtma uçurarak Süleymanpaşa sahilini renklendirdi.

Sahil dolgu alanda düzenlenen Uçurtma Şenliği kapsamında, yüz boyama, sosis balon, kum boyama, maske boyama, sihirli resim atölyeleri, serbest sahne ve animasyon gösterilerinin yanı sıra, katılımcılara ikram edilen patlamış mısır ve pamuk şekerler de çocukların eğlencesine katkı sağladı.Profesyonel uçurtmacıların da renk kattığı şenlik, akşam saatlerine kadar devam etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de katıldı.

TBMM Başkanı Şentop ve milletvekilleri, şölene katılan çocuklara uçurtma dağıttı.

Haber Tarihi: 03.09.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14