Süleymanpaşalı muhtarlardan Muhtarlar Günü’nde Yüksel’e ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa’nın mahalle muhtarlarını Tarihi Belediye Binası’nda ağırladı.

Mahalle muhtarlarının gününü tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, muhtarların kendi mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinledi.

Yüksel, ayrıca mahalle bazında yapılması planlanan çalışmalar hakkında da mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulundu. İlçe genelinde gerçekleştirilecek projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Yüksel, muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Muhtarlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa’da görev yapan mahalle muhtarlarımızı Tarihi Belediye binamızda ağırladık. Günlerini kutlayarak, talep ve beklentilerini dinlediğimiz muhtarlarımızla, mahallelerde yürüteceğimiz çalışmalarımızı ve projelerimize ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha Muhtarlar Günü’nü kamuoyu nezdinde kutluyorum,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 20.10.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14