Süleymanpaşalı çocuklar masalları yaşayarak öğreniyor

Haber Tarihi: 2019-11-21 09:25:11

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, farklı etkinliklerle üyelerine hizmet vermeye devam ediyor. 5-7 yaş arası çocuklara yönelik olarak düzenlenen Masal Atölyesi ile çocuklar masalları canlandırarak öğreniyor.

Çocuklara masalların dilini kullanarak eğitim vermeyi amaçlayan Masal Atölyesi, 3 seans olarak gerçekleşirken, 36 çocuk atölyeden faydalandı. Gece Maymunu ile Gündüz Maymunu isimli masalın drama teknikleri ile canlandırıldığı etkinlikte çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşadılar.

Drama Eğitmeni Ece Nur Ateş tarafından Hürriyet Mahallesi Kent-Kur Sitesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü’nde gerçekleştirilen Masal Atölyesi etkinliğinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.

Süleymanpaşalı çocuklar masalları yaşayarak öğreniyor