Süleymanpaşalı Tekvandocular Babaeski’den 7 madalya ile döndü

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı, Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde düzenlenen ve çeşitli sıkletlerde 190 sporcunun mücadele ettiği turnuvadan 7 madalyayla döndü.
   Turnuvaya 10 sporcu ile katılan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı, tarihi bir başarı elde etti. Başarılı sporcular, Süleymanpaşa’ya 5 altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile döndü.

BAŞKAN YÜKSEL TEBRİK ETTİ
   Sporcuları tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Bu turnuva, gençlerimize fırsat verildiğinde neler yapabildiklerinin, neleri başarabildiklerinin en güzel örneğidir. Biz belediye olarak gençlerimize spor aracılığıyla bu fırsatı sunmak için çalışıyoruz. Bu başarıda payı olan ve bizleri gururlandıran tüm sporcu kardeşlerime ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Başarılı sonuçların artarak devam edeceğine inanıyorum.” diye konuştu.
   Müsabakalardan, Resul Sevim, Yasincan Kütük, Pınar Temur, Alperen Soylamış, Doğukan Kenan altın madalya, İrem Çaylı gümüş madalya, Raşit Tosun ise bronz madalya ile döndü.

Haber Tarihi: 09.12.1919
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14