haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Yüksel ve Albayrak Barbaros'ta süren çalışmaları yerinde inceledi

Yüksel ve Albayrak Barbaros’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Barbaros Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yüksel, çalışmalar hakkında Albayrak’a bilgi verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol, yaya kaldırımı, otopark, orta refüj düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksel ve Albayrak,  aynı zamanda mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak olan aile çay bahçesindeki çalışmalara nezaret etti.

Devam eden çalışmaların yanı sıra Barbaros mahallesine kazandırılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini dile getiren vatandaşlarla bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, mahalle sakinleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi: 2019-08-06 17:06:37