haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Yüksel: “Süleymanpaşa’mıza yakışan bir hizmet sunduk”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde tamamlanan yol ve kaldırım yapım çalışmalarının ardından bölgede incelemelerde bulunarak, esnafı ziyaret etti.
   Kısa süre önce tamamlanan çalışmaların ardından yeni bir çehre kazanan Lise caddesi sakinleri, yıllar sonra mahallelerine hizmet geldiğine dikkat çekerek, Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

“SÜLEYMANPAŞA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
   Mahalle sakinleri ve cadde esnafı ile bir araya gelen Başkan Yüksel, “Yavuz mahallemizin yol ve kaldırım sorunlarını yerinde gördük. Gerçekten de hem yaya, hem de araçlarıyla caddeden geçen vatandaşlarımızın çukur ve bozuk yollarla mücadele ettiğini gördük. Derhal çalışmalara başlayarak, kısa sürede Lise caddesinin yolunu asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Süleymanpaşa’mıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi: 2019-09-27 17:21:49