Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri’nde bu hafta da hem çocuklar hem de büyükler için film gösterimleri gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz hafta Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde “Karlar Ülkesi” filmi ile başlayan Açık Hava Sinema Günleri sahil dolgu alanda “Kocan Kadar Konuş” filmi ile devam ederken etkinlik açık havada sinema izleme keyfini yaşayan Süleymanpaşalılardan tam not aldı.

PEPEE ÇOCUKLAR İÇİN GELİYOR

25 Ağustos tarihine kadar her hafta devam edecek etkinlik kapsamında 13 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da çocukların çok sevdiği “Pepee” Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde gösterime girecek.

AİLE ARASINDA KAHKAHAYA BOĞACAK

14 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de ise Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel ve Derya Karadaş’ın rol aldığı 2017 yapımı “Aile Arasında” filmi sahil dolgu alanı Mutlukent Çay Bahçesi yanında sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte aynı zamanda çeşitli sürpriz ikramlar ile de çocukların yüzlerinin güldürülmesi planlanırken Süleymanpaşa Belediyesi 4. Açık Hava Sinema Günleri programı şu şekilde devam edecek:

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ 4. AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ

13 Temmuz Cuma/ 20.30/Pepe/ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü

14 Temmuz Cumartesi/21.00/ Aile Arasında/ Sahil Dolgu Alanı

21 Temmuz Cumartesi/21.00/ Mandıra Filozofu/ Sahil Dolgu Alanı

27 Temmuz Cuma/20.30/ Sihirli Müze/ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü

28 Temmuz Cumartesi/21.00/ Ayla/ Sahil Dolgu Alanı

4 Ağustos Cumartesi/21.00/ Adile Teyze/ Sahil Dolgu Alanı

10 Ağustos Cuma/ 20.30/ Şirinler/ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü

11 Ağustos Cumartesi/21.00/ Çiçek Abbas/ Sahil Dolgu Alanı

18 Ağustos Cumartesi/21.00/ Leblebi Tozu/ Sahil Dolgu Alanı

25 Ağustos Cumartesi/21.00/ Son Mektup/ Sahil Dolgu Alanı