Zabıta ekipleri market ve manavlara paketli satış denetimi yaptı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market ve manav reyonlarında paketli satış konusunda denetim gerçekleştirdi.

MEYVE VE SEBZELER POŞETLİ SATILACAK

İlçe sınırları içerisinde yer alan market ve manavları tek tek gezen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret Bakanlığı genelgesi ile Korona Virüsü tedbirler kapsamında seçmece satışların yasaklanmasının ardından yaş meyve ve sebzelerin poşetlenmiş şekilde satışı hususunda incelemelerde bulundu.

TÜM İŞLETMELERE TEBLİGAT YAPILDI

Yapılan denetimlerde yasaya uygun şekilde satış gerçekleştiren işletmelere teşekkür edilirken paketli satış gerçekleştirmeyen işletmelere yaş meyve ve sebzelerin reyon görevlileri tarafından paketlenerek sunulması konusunda tebligat yapıldı.

Haber Tarihi: 25.03.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14