Başarılı sporcudan Macaristan yolculuğu öncesi Yüksel’e ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, genç yaşta elde ettiği başarılarla Süleymanpaşa’nın gururu olan Avrupa üçüncüsü Judo sporcusu Muhammet Mustafa Koç’u, 23-25 Ekim 2020 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilecek olan Grand Slam turnuvası öncesi makamında ağırlayarak turnuvada başarılar diledi.

AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE ETMİŞTİ

Uluslararası arenada ülkemizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Koç, Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği bronz madalyayla Judo Milli Takımımızın da değişmez isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

YÜKSEL MADALYA BEKLENTİSİNİ DİLE GETİRDİ

Başarılı sporcunun makamında ziyaret ettiği Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Koç’a Budapeşte’de başarılar dileyerek madalya beklentisini dile getirdi. Yüksel’e madalya sözü veren Koç da kendisine güvenen ve destek veren başta Süleymanpaşa Belediyesi olmak üzere herkese her kuruma teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Avrupa üçüncüsü Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Sporcusu Muhammet Mustafa Koç, Budapeşte Grand Slam müsabakasında ülkemizi temsil edecek. Uluslararası alanda elde ettiği başarılarla bizleri gururlandıran genç sporcumuza, 23-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Macaristan müsabakasında can-ı gönülden başarılar diliyor, kendisinden yeni madalyalar beklediğimizi ifade etmek istiyorum,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 21.10.2020
Okunma Sayısı: 581
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020