Başkan Yüksel Ulu Önderi doğduğu evde 70 öğrenci ile birlikte andı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete ayrılışının 84’üncü yıldönümünde Selanik’te, doğduğu evde düzenlenen anma törenine katıldı. Her 10 Kasım’da Atatürk’ün doğduğu evde düzenlenen törene iştirak eden Başkan Yüksel, bu yıl Süleymanpaşa’dan 70’ten fazla öğrenciden oluşan kafileyle törene katılarak Ata’yı yâd etti.

“ATAMIZIN HEDEFİ OLAN MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNİN İLERİSİNE GEÇMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümü ile ilgili Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen programla ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde Selanik’te, doğduğu evde törenle andık. Süleymanpaşa’dan 70 kişiyi aşkın öğrencimizle birlikte katıldığımız anma programında Atatürk’ü, sevgi, saygı, şükran ve rahmetle yâd ettik. Bu vesileyle Atamızı bir kez daha hürmetle anıyor, açtığı yolda yürüyerek, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla güzel ülkemizi onun gösterdiği hedef olan muasır medeniyet seviyesinin ilerisine taşımak için çalışmaya devam edeceğiz,” diye konuştu.

SELANİK BAŞKONSOLOSUNA ZİYARETTE BULUNDU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evde düzenlenen anma töreninin ardından Selanik Türkiye Başkonsolosu Efe Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Başkonsolos ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Yüksel, Süleymanpaşa’dan getirdiği hediyeleri takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkonsolos Ceylan da Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

Haber Tarihi: 11.11.2022
Okunma Sayısı: 516
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020