Başkan Yüksel kapalı pazaryerine ziyarette bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryerinde kurulan Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafla ve vatandaşlarla selamlaşarak fotoğraf çektiren Yüksel, kapalı pazaryeri projesinin kısa süre içinde tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Ayrıca pazaryeri içinde bulunan Zabıta noktasına da ziyarette bulunan Başkan Yüksel, yeni kurulan anons sistemi ve vatandaşlar ile esnafın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla devreye sokulan güvenlik kamerası sistemini inceledi. Yüksel, ziyaret sırasında kendisine eşlik eden Zabıta Müdürü Turgut Ünsal’dan sistemle ilgili bilgi alarak, anons sistemi üzerinden esnafa hayırlı kazançlar ve vatandaşlara iyi alışverişler diledi.

Haber Tarihi: 22.01.2021