Dumansız Sanayi’ye Süleymanpaşa Belediyesi eli değiyor

Süleymanpaşa Belediyesi, yıllarca kaderine terk edilmiş cadde ve sokakları ihya etmeye devam ediyor. Şehir içindeki birçok cadde ve sokağın ardından, uzun zamandır ilgi bekleyen ve tozdan, çamurdan geçilmez haldeki Dumansız Sanayi Bölgesi’ndeki caddelerde de çalışma başlatıldı.

YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE PLANLADI

Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Karaman ve Muhammet Polat ile birlikte Dumansız Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaları yerinde planlayarak düğmeye bastı.

Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dumansız Sanayi Bölgemizdeki kışın çamur ve çukur, yazın ise toz ve toprak olan, gerçekten de Süleymanpaşa’mıza hiç yakışmayan yolları düzenlemek üzere yapacağımız çalışmalara ‘Bismillah’ dedik. İnşallah önümüzdeki günlerde alt yapı kurumlarına çalışma alanı bırakarak araç güzergâhları için yol çalışmalarına başlayacağız. Şimdiden Dumansız Sanayi işletmelerimize ve şehrimize hayırlı olsun,” ifadelerine yer verdi.

Haber Tarihi: 28.07.2020