Kadir Gecesi coşkusu Süleymanpaşa TV ekranlarında

Süleymanpaşa Belediyesi, Kadir Gecesi münasebetiyle Rumeli İskelesi'nde bir program düzenledi.

Süleymanpaşa Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan etkinlikte solist Salih Demirci'nin yorumları ve Tekirdağlı yerel müzisyenlerin icrası ile Tasavvuf Musikisi eserleri seslendirilirken, Türk İslâm Tasavvuf anlayışının mihenk taşlarından biri olan semazenler de gecenin manevi atmosferine ayrı bir renk kattı.

Süleymanpaşa'da yaşayan vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yayına yüzlerce yorum ve beğeni gelirken, vatandaşlar bir dahaki Ramazan ayında koronavirüs salgınından kurtularak yeniden bir arada olma temennilerini ve dualarını ilettiler.

YÜKSEL: BİN AYDAN HAYIRLI GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen etkinlik ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ; "Bin aydan daha hayırlı olduğu bizlere müjdelenen bu kutlu güne erişmenin mutluluğunu yaşıyor ve şükrünü eda ediyoruz. Yüce rabbimize bizleri bu geceye ulaştığı için sonsuz hamd-u senalar olsun. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek gecede; rabbimizden en büyük temennimiz bu virüs illetin bir an önce sona ermesidir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bir arada olduğumuz nice Ramazan aylarında buluşmak dileği ile tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, yaptığınız ve yapacağınız duaların rabbimizin izzeti dergâhında kabul olmasını diliyorum" dedi

Haber Tarihi: 10.05.2021
Okunma Sayısı: 744
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020