Sokağa çıkma kısıtlamasında iki kritik nokta asfaltlanarak trafiğe açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi asfalt çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı dolayısıyla hafta sonu boyunca uygulanan iki günlük kısmi sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi ve yoğun trafik akışı olan iki noktada asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR İKİ GÜNDE TAMAMLANDI

Hükümet Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi’nin kesiştiği dik rampanın bozuk zeminini tamamen kaldırarak yeniden asfaltla kaplayan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, buradaki çalışmayı bir günde tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Ayrıca Yeni Sanayi Sitesi’nin Suna Kan Caddesi tarafındaki bağlantı yoları da eski zemin tamamen kaldırılarak yenilendi. İki günlük yoğun çalışmanın ardından buradaki çalışmalar da tamamlanarak yol araç geçişine açıldı.

BAŞKAN YÜKSEL SİLİNDİR MAKİNESİNİN DÜMENİNE GEÇTİ

Her iki çalışmayı da yerinde takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir ara silindir makinesine atlayarak asfalt zemini sıkıştırma işlemini bizzat yaptı.

Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İş bilenin kılıç kuşananın! Sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla araç trafiğinin olmadığı günlerde, kötü durumda olan Uğur Mumcu Caddesinin girişini asfaltlayarak trafiğe hazır hale getirdik. 100. Yıl Sanayi Sitesi giriş yolunun yapım işinde de ilk gün toplamda 25 kamyon (633,75 ton) sıcak asfalt sererek günü tamamladık. İki günlük çalışmanın ardından Pazartesi sabahı vatandaşlarımızın kullanıma açmış olduk. Hava sıcak, asfalt sıcak; arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun.”

Haber Tarihi: 29.06.2020
Okunma Sayısı: 908
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020