Süleymanpaşa altı yeni mahalleye kavuştu

Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, günden güne genişleyen Süleymanpaşa’da vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde cevap verebilmek adına altı yeni mahalle oluşturuldu.

Altınova ve Barbaros Mahalleleri arasında Topağaç Mahallesi, Hürriyet Mahallesi’nin deniz tarafında Cumhuriyet Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi’nin Atatürk Bulvarı altında kalan bölümü ile Altınova Mahallesi’nin üst kısımlarında Vatan Mahallesi, Çevre Yolu’nun Şehir Hastanesi tarafında İstiklal Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi’nin Çiftlikönü Mevkii olarak bilinen kısmında Çiftlikönü Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi ile Çevre Yolu arasında kalan kısımla Çiftlikönü Mahallesi arasındaki bölgede ise Atatürk Mahallesi kuruldu.

MUHTARLIK SEÇİMLERİ 7 MART’TA

Yeni kurulan mahalleler ile Süleymanpaşa merkez mahallelerin sayısı 20’ye yükselirken, yeni mahallelerde 7 Mart 2021 Pazar günü muhtarlık seçimleri yapılacak. Yeni mahallelerde ikamet eden ve muhtarlık seçimlerinde oy kullanacak olan seçmenler için, hâlihazırda bağlı bulundukları mahallelerin muhtarlıklarında seçmen listelerinin askıya çıkarıldığı, 15 gün boyunca askıda kalacağı ve seçmenlerin kendi isimlerini kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

YÜKSEL MUHTARLARA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın da katıldığı toplantıda merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek seçim bölgeleri ile ilgili değerlendirme ve fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yüksel ve Kaymakam Kaya’nın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük de iştirak ettiği toplantıda, yeni kurulan mahallelerle ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulunan Yüksel, altı mahallenin Süleymanpaşa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Tarihi: 20.01.2021
Okunma Sayısı: 1501
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020