Yaz kursları için başvurular başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Kursları için kayıt başvuruları alınmaya başlandı. Kayıtlar 2 Temmuz’a kadar sürecek, kurslar 5 Temmuz’da başlayacak.

Yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmek, bir enstrüman öğrenmek ya da yeni bir sporla tanışmak isteyen çocuklar için her yaz çok sayıda branşta kurs açan Süleymanpaşa Belediyesi, bu yaz da 22 ayrı kurs açıyor. Tamamen ücretsiz olarak verilecek olan kurslar, 8 hafta sürecek.

KAYITLAR ÇEVRİMİÇİ OLARAK ALINACAK

5 Temmuz ile 27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Kursları için 21 Haziran-2 Temmuz arasında kayıt yaptırılabilecek. Kayıtlar, Korona virüsü salgını tedbirleri doğrultusunda sadece Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yapılabilecek. Yüz yüze başvuru alınmayacak.

HANGİ BRANŞLAR VAR?

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Kursları kapsamında, spor ve sanat ana başlıkları altında toplamda 22 farklı kurs açılacak. Spor kursları içerisinde yüzme, judo, okçuluk, geleneksel okçuluk, tenis, karate, tekvando, sualtı sporları, satranç, boks ve bu yıl ilk kez açılacak olan buz pateni yer alıyor. Sanat ana başlığı altında ise piyano, keman, gitar, resim, bale, halk oyunları, salon dansları ve uygulamalı tiyatro kursları açılacak. Yine bu başlık altında kodlama eğitimi ve İngilizce kursları da bulunuyor. Ayrıca dileyen çocuklar için çok sayıda farklı oyun içeriği ile akıl ve zekâ oyunları ve atölyeler de Yaz Kursları bünyesinde gerçekleştirilecek. Kurslar hafta içi günlerde ve mesai saatleri içerisinde yapılacak.

KURSLAR DÖRT MAHALLEYE YAYILACAK

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, kursların farklı mahallelerde belirlenen alanlarda yapılacağı belirtildi. Buna göre; adreslere göre verilecek kursların listesi şöyle:

100. Yıl Mahallesi Gençlik Merkezi

Spor: Yüzme, Judo, Okçuluk, Geleneksel Okçuluk, Tenis, Karate, Tekvando, Sualtı Sporları, Satranç, Boks, Buz Pateni

Sanat: Piyano, Keman, Gitar, Halk Oyunları, Salon Dansları, Bale, Uygulamalı Tiyatro, Kodlama Eğitimi, İngilizce, Resim

Çiftlikönü Mahallesi Mahalle Konağı ve Spor Tesisleri

Spor: Okçuluk, Geleneksel Okçuluk, Tekvando, Satranç

Sanat: Keman, Gitar

Ortacami Mahallesi Bilgi Evi

İngilizce, Akıl ve Zekâ Oyunları, Gitar, Keman

Hürriyet Mahallesi

Çocuk Kulübü: Çocuk Atölyeleri, Gitar

Kod Atölyesi: Kodlama Eğitimi

Ebru Naim Fen Lisesi: Okçuluk, Geleneksel Okçuluk, Tekvando, Karate

Haber Tarihi: 21.06.2021
Okunma Sayısı: 3916
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020