Başkan Eşkinat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Büyükşehir Belediyesi toplu açılış törenine katıldı - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Tarih: 2017-01-05 16:31:48 Okunma Sayısı: 4109

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 45 büyük projesinin açılış ve Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’nın temel atma törenine katılmak için Tekirdağ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçe belediye başkanları ve Trakya’nın diğer il belediye başkanları ile basına kapalı bir toplantıda bir araya geldi. Ramada Otel’de gerçekleşen toplantı sonrası, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış ve temel atma törenine katıldı. Burada ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, konuşması ile dakikalarca alkışlandı. Törende TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya sunum yaparken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bir konuşma yaptı.

EŞKİNAT: “GENEL BAŞKANIMIZ TEKİRDAĞ’A ÖZEL ÖNEM VERİYOR”

Ramada Otel’deki toplantılarda ve Atatürk Spor Salonu’ndaki açılış ve temel atma töreninde hazır bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Tekirdağ’da büyük bir açılış gerçekleştirdik. Ayrıca kendisi ile oldukça verimli bir toplantı yaptık. Genel Başkanımız Tekirdağ’a özel bir önem veriyor. Kendisi ile birlikte olmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum,” diye konuştu.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

Toplu açılış ve temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile diğer 10 ilçe belediye başkanının yanı sıra, Trakya’nın diğer il ve ilçe belediye başkanları, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü, çok sayıda basın mensubu ve binlerce vatandaş katıldı.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI