Süleymanpaşa Belediyesi Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor - Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor

Tarih: 2017-01-06 18:16:34 Okunma Sayısı: 899

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor.

Diyetisyen Ayhan Ölmezoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen “Obezite ve Sağlıklı Beslenme” konulu konferansa ilgi yoğundu. Konferansa Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde de dinleyici olarak katıldı.

ÖLMEZOĞLU OBEZİTEDEN KORUNMA YOLLARINI ANLATTI

Süleymanpaşa Belediyesi’nin belli aralıklarla düzenlediği Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları, “Obezite ve Sağlıklı Beslenme” konulu konferansla devam etti. Tekirdağ Eczacı Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansta sunumu Beslenme Diyet Uzmanı Diyetisyen Ayhan Ölmezoğlu yaptı.

Özellikle Sağlık Meslek Liseleri öğrencilerinin ilgi gösterdiği konferansta, Diyetisyen Ölmezoğlu, obezitenin nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

“SPOR AÇIK HAVADA YAPILMALI”

Obeziteden korunmanın dengeli ve yeterli beslenmeyle mümkün olduğunu ifade eden Ölmezoğlu, bunun yanında mutlaka haftada en az 3 gün, en az 30 dakika olmak üzere spor yapılması gerektiğini belirtti. Ancak vücudun yağ yakması için en önemli bileşenin oksijen olduğunun altını çizen Ölmezoğlu, bu nedenle açık havada spor yapılmasının daha faydalı olduğunu söyledi.

Diyetisyen Ölmezoğlu, konferansın ardından katılımcıların sorularını yanıtlarken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Ölmezoğlu’na çiçek takdim ederek sunumu için teşekkür etti.

İMAR PLAN DUYURULARI
VEFAT EDENLER
Vefat eden bilgisi bulunamamıştır.
MECLİS KARARLARI
İHALE İLANLARI