TBMM Başkanı Şentop, vizyon projesini yerinde inceledi

Haber Tarihi: 2020-01-05 16:11:24

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, hafta sonunu geçirmek üzere geldiği memleketi Tekirdağ’da, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından tadilat ve yenileme çalışmaları yapılan eski iskelede incelemelerde bulundu.
   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, projenin detayları hakkında bilgi vererek, şehre kazandırılacak iskele projesinin Süleymanpaşa’yı cazibe merkezi haline getireceğini söyledi.
   Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Kayın, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve partili heyetle birlikte iskeleyi gezerek incelemelerde bulunan Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, şehrin yeni sosyal yaşam alanı yatırımının şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.

TBMM Başkanı Şentop, vizyon projesini yerinde inceledi