Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2024 Yılı Temmuz Ayı meclis toplantısını 02 Temmuz 2024 Salı günü Saat 10.00'da Tekirdağı Bülyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonunda (Atatürk Mahallesi 57. Alay Caddesi No:6 Süleymanpaşa Tekirdağ) yapacaktır.
Duyuru Tarihi: 28.06.2024

GÜNDEM:

1- Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği taslak olarak hazırlanmış olup, konunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması.

2- İlçemiz Aydoğdu Mahallesi 1724 ada 1 parsel sayılı taşınmazın kamulaştırılması ya da takas talebi doğrultusunda taşınmazın park alanında kalan kısmının 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu hükümlerine göre kamulaştırılmasının Belediye Meclisince görüşülerek 2020 2024 yılları Süleymanpaşa Belediyesi Stratejik Plan kapsamına alınması için sunulan talebin söz konusu alanda plan değişikliği gerçekleştirileceğinden geri çekilerek gündemden çıkarılması ve konu hakkında Belediye Meclisince karar alınmaması konusunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması.

3- Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Karadeniz, Atatürk, Ortacami, Çiftlikönü ve Altınova Mahallelerinde yer alan bazı Konut Alanlarına ilişkin sunulan 02.01.2024 tarih ve 14 sayılı Süleymanpaşa Belediye Meclis Kararı ve 08.05.2024 tarih ve 641 sayılı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Kararı ile değiştirilerek onaylanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ne dilekçe ile askı süresi içerisinde itiraz edilmektedir. Konunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması.

4- Belediye Meclisinin Haziran ayında yapmış olduğu meclis toplantısında belediyemiz ihtisas komisyonlarına havale edilen evrakların Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması.

5- Meclis gündemi hazırlandıktan sonra Belediye Başkanlığımıza gelen Belediye Meclisi tarafından görüşülmek üzere havale edilen 3194 Sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesi gereğince plan değişikliği tekliflerinin ve Belediyemiz Birimlerinden gelen evrakların görüşülerek karara bağlanması.