Başkan Nallar Çiftlikönü Çocuk Etkinlik Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çiftlikönü Mahallesi’ne kazandırılan Çocuk Etkinlik Merkezi’nde (ÇEM) sona yaklaşıldı. Kısa süre içinde hizmete açılması planlanan merkezde incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SON AŞAMAYA GELEN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

İç mimarisi ve çevre düzenlemeleri tamamlanma aşamasına gelen merkezde hazırlıkların hızlandırıldığını belirten Başkan Nallar, Çiftlikönü Mahallesi’ne önemli bir sosyal yatırım kazandırıldığını ifade etti. Eğitimde fırsat eşitliğine büyük önem verdiklerini dile getiren Nallar, merkezin hizmete girmesiyle birlikte yüzün üzerinde çocuğun tamamen ücretsiz ve nitelikli okul öncesi eğitim alacağını vurguladı.

“YÜZDEN FAZLA ÇOCUĞUMUZ ÜCRETSİZ EĞİTİM GÖRECEK”

Başkan Volkan Nallar açıklamasında, “Çiftlikönü Mahallemize kazandırdığımız ve kısa süre içerisinde hizmete alacağımız Çocuk Etkinlik Merkezimizde incelemelerde bulunduk. Son aşamaya gelen hazırlıklarımızı hızlandırdık. İç mimarisini ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdiğimiz merkezimizde, yüzden fazla çocuğumuz tamamen ücretsiz olarak kaliteli okul öncesi eğitim görecek. Şimdiden hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

100. YIL ÇEM HAZIRLIKLARI DA SÜRÜYOR

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocukların sosyal, kültürel ve eğitsel gelişimini destekleyen projelere kararlılıkla devam edeceği, Çiftlikönü ÇEM’den sonra 100. Yıl Mahallesi’nde yapımı süren ÇEM’in de hizmete gireceği belirtildi.

Haber Tarihi: 08.01.2026
Okunma Sayısı: 62
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024