Başkan Volkan Nallar Bayramlaşma Törenine Katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Tekirdağ Polisevi önünde gerçekleşen törene Başkan Volkan Nallar’ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, TBMM 29. Dönem Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Cem Avşar, Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, Gökhan Diktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler protokol üyeleri, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

VOLKAN NALLAR: “BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİN BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Bayramlaşma sonrası kısa bir açıklama yaparak tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayan Başkan Volkan Nallar; “Yardımlaşma ve dayanışma duygumuzu büyüten Kurban Bayramında bütün hemşehrilerimin bayramını yürekten kutluyorum. Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, bir arada olmanın önemini çok daha iyi anladığımız bu güzel bayramın, milletimizin içindeki umudu büyütmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 15.06.2024