Başkan Yüksel uyardı: “TELEFON DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı vakaları nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu. Yüksel, Tekirdağ’ın tanınmış kişilerinin adını kullanarak dolandırıcılık yapan şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

TANINMIŞ KİŞİLERİN ADINI KULLANIYORLAR

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, yaptığı duyuruda şehrimizin önde gelen isimlerinin kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığına dikkat çekerek, şu açıklamada bulundu:

“DOLANDIRICILIK GİRİŞİMLERİNİ 155’E BİLDİRİNİZ”

“Kıymetli Süleymanpaşalı Hemşehrilerim, son günlerde Süleymanpaşa’da kendisini tanınmış kişilerin yakını olarak tanıtarak menfaat sağlamaya çalışan kişilerin, kişi ve kuruluşları dolandırmaya çalıştıkları tespit edilmiştir. Lütfen bu yönde yapılan aramalara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri girişimlerle ilgili olarak 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak bildiriniz,” ifadelerine yer verdi.

Haber Tarihi: 20.11.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14