Başkan Yüksel mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Muhtarlar Buluşması Ekim Ayı İstişare Toplantısında Süleymanpaşa’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Yüksel’in ev sahipliğinde, DES Otel’de gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması Ekim Ayı İstişare Toplantısında; Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük, Hüseyin Uzunlar, Gökhan Saygı ve Sabri Çınar’ın yanı sıra tüm birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıya ayrıca TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgi de iştirak etti.

PROJELER MUHTARLARLA İSTİŞARE EDİLDİ

Akşam yemeğinin ardından muhtarlara hitap eden Belediye Başkanı Yüksel, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan ve planlanan proje, yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Mahalle muhtarlarının talep ve önerileri değerlendiren Yüksel, taleplerin mümkün olan en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti.

Muhtarlar Buluşması Ekim Ayı İstişare Toplantısı sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Muhtarlar Buluşması programımızın Ekim ayı toplantısını yüksek katılımla gerçekleştirdik. Belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin hazır bulunduğu toplantımızda misafir ettiğimiz TREDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Reşit Bilgi ile birlikte muhtarlarımızın talep ve beklentilerini değerlendirerek, ilçemiz genelinde devam eden çalışmalarla, yeni başlayacak projelerimize ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim,” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 25.10.2022
Okunma Sayısı: 524
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020