Evi Yanan Yaşlı Kadına Süleymanpaşa Belediyesi’nden Tam Destek

Geçtiğimiz günlerde Ortaca Mahallesi’nde çıkan yangında evi yanan ve kullanılamayacak hale gelen yaşlı kadına Süleymanpaşa Belediyesi sahip çıktı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın talimatı ile evinde tek başına yaşayan ve yangında evi tamamen yanan Süleymanpaşa sakini için derhal harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri bir kısmı yıkılan evi ortadan kaldırdı.

Evin olduğu alana beton atıp altyapı bağlantılarını hazırlayan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, prefabrik evi alana yerleştirerek yaşlı kadının mağduriyetini giderdi.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR: “SÜLEYMANPAŞA’DA YAŞAYAN HER BİR VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; “Bir insanın evini, yuvasını kaybetmesi, evsiz kalması çok kötü bir durum. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için harekete geçtik. Süleymanpaşa’da yaşayan her bir vatandaşımız bizim için çok değerli. Bir nebze olsun acısına merhem olabildiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.

Haber Tarihi: 23.08.2024