Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi temeli atıldı

Bünyesinde onlarca farklı spor dalında binlerce çocuk ve gencin spor eğitimi almasını sağlayan Süleymanpaşa Belediyesi, sporcu yetiştirmede önemli bir yer tutan tesis ihtiyacını da adım adım çözerek geleceğin şampiyonlarının Süleymanpaşa’da çıkması için altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Süleymanpaşa’ya 3 yıl gibi kısa bir sürede onlarca spor tesisi kazandırarak şehri adeta bir spor kenti haline getiren Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir süredir hazırlıkları süren Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi için de ilk kazmayı vurdu. Tesisin temeli atıldı, birkaç ay içerisinde inşaatın tamamlanması ve Okçuluk sporuna hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

YÜKSEL: “ATA SPORUMUZ OKÇULUĞU GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ”

Temeli atılan merkezde incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Süleymanpaşa’mızın gelecek 10 yıllık tesis ihtiyacına cevap verecek nitelikte çalışmalarını yürüttüğümüz, Trakya’nın en büyük spor tesisi Paşa Spor Vadisi’nde yer alacak Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi’mizin temelini attık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, sportif alanda birçok branşta kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmelerine olanak sağlayacak yatırımları bir bir gerçekleştirdiğimiz şehrimizde, temelini attığımız merkez sayesinde Ata Sporu Okçuluğumuzu gelecek nesillerimize aktaracağız. Şimdiden gençlerimize ve şehrimize hayırlı olsun.”

Haber Tarihi: 20.10.2022
Okunma Sayısı: 496
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020