Karcakılavuz Keşkek Şenliği’nden Muhteşem Final

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Karacakılavuz Keşkek Şenliği muhteşem bir final ile sona erdi.

Doğukan Alsay'ın muhteşem enerjisi ve harika sunumu, TBB Kent Orkestrası'nın coşkulu performansı ve Blues of Rumeli'nin yerel ezgileri coşku dolu geçen ilk gününün ardından ikinci günün konukları çok sayıda hit bestesi ile Türk Müziğine damgasını vurmuş ünlü sanatçı Coşkun Sabah ve söylediği aşk şarkıları ile gönüllerde yer edinen genç şarkıcı Tuğçe Kandemir oldu.

COŞKUN SABAH PERFORMANSI İLE AYAKTA ALKIŞLANDI

Yıllara meydan okuyan enerjisi ve unutulmaz eserleri ile konserine başlayan Coşkun Sabah; “Hatıram Olsun, Bir Tanrıyı Bir De Beni Unutma, Aşığım Sana, Haberin Var Mı ve Anılar” gibi unutulmaz eserlerini Karacakılavuz Keşkek Şenliği’ne katılanlar için seslendirirken binlerce Süleymanpaşalı şarkılara hep birlikte eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.

TUĞÇE KANDEMİR HEM DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI HEM DE COŞTURDU

Coşkun Sabah’ın ardından sahneye çıkan Tuğçe Kandemir çıkış parçası olan, internette milyonlarca kez izlenen ve yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ödülünü almasını sağlayan “Bu benim öyküm” adlı eseri ile Süleymanpaşalılara “Merhaba” dedi.

“Ah Ellerim Kırılaydı, Kahverengi Gözlerin” gibi sevilen eserlerini Süleymanpaşalılar için seslendiren Tuğçe Kandemir, ayrıca birkaç gün önce çıkardığı single da yer alan “Aradan Çok Yıllar Geçti” adını verdiği eserini de seslendiren Kandemir’in sesi ve performansı büyük beğeni topladı. Aşk şarkıları ile duygusal anlar yaşatan hareketli parçalarla herkesi coşturan Tuğçe Kandemir alkışlar eşliğinde sahneden indi.

BAŞKAN VEKİLİ EMİN BENAN UTKU’DAN TARIM FUARI MÜJDESİ

Coşkun Sabah ve Tuğçe Kandemir’e çiçek ve plaket takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Emin Benan Utku; sanatçılara teşekkür ederken Karacakılavuz Mahallesi sakinlerine Tarım Fuarı müjdesi verdi.

Başkan Vekili Utku; “Şenliğimize renk katan sanatçılarımıza çok teşekkür ederim. Sevgili Karacakılavuz Mahallesi sakinlerimiz. Sizlere de önümüzdeki sene çok daha güzel bir şenlik hazırlayacağımızı şimdiden açıklamak istiyorum. Karacakılavuz Keşkek Şenliği, her sene daha da iyiye giden ve büyüyen bir organizasyon olacak. Ayrıca Volkan Başkanımın hazırladığı bir proje var. Karacakılavuz’da artık sadece Keşkek Şenliği olmayacak. Karacakılavuz Tarım Fuarını’da çok yakında sizlerle buluşturacağız.” açıklamasında bulundu.

Konserlerin ardından Karacakılavuz Keşkek Şenliği coşkusu oyun havaları ile sona ererken 5. düzenlenen şenlik hafızalarda yer edecek unutulmaz anlarla sona erdi.

Haber Tarihi: 21.07.2024
Okunma Sayısı: 157
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024