Kiraz Festivali iki muhteşem konserle sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 58’incisi düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, muhteşem iki konserle sona erdi. Rubato ve Şevval Sam, duygusal ve hareketli şarkılardan oluşan repertuarları ile Kiraz Festivali’ne yakışır bir finale imza attılar.

Süleymanpaşa Belediyesi organizasyonu ile gerçekleşen 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, Rubato ve Şevval Sam konserleri ile tamamlandı. Hem Kurban Bayramı’nın ilk gününe hem de Babalar Günü’ne denk gelen festivalin final günü renkli görüntülerle hafızalara kazındı.

RUBATO DUYGUDAN DUYGUYA KOŞTURDU

Kurban Bayramı’nın ilk gününe denk gelen ve “Ortak Paydamız İyilik” teması üzerine şekillenen Kiraz Festivali’nin dördüncü ve son gününde sahne alan Rubato, sevilen ve klasikleşmiş şarkıları kendi tarzlarında yorumladıkları performansları ile konser alanını dolduran binlerce dinleyiciyi duygudan duyguya koşturdu. Arabesk ve Fantezi ağırlıklı şarkılara ağırlık verdikleri bir buçuk saatlik performansları ile büyük alkış alan Rubato, festivalin farklı bir rengi olarak akıllarda yer etti.

ŞEVVAL SAM FESTİVALE YAKIŞIR BİR FİNALE İMZA ATTI

Rubato’nun ardından sahneye gelen ünlü şarkıcı Şevval Sam, festivalin kapanışını birbirinden güzel eserlere yer verdiği repertuarı ile yaptı. Sam; Karadeniz, Trakya, Orta ve Doğu Anadolu yörelerine ait türkülerin yanı sıra Arabesk, Fantezi ve Pop müziğin en beğenilen şarkılarıyla süslediği performansı ile dinleyicileri coşturdu. Sam’ın performansı ile halay çeken, göbek atan binlerce sanatsever, eğlencenin tadına doyasıya vardı. İki saate yakın sahnede kalan Şevval Sam, dinleyenleri mest ederek Kiraz Festivali’ne yakışır bir finale imza attı.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR SAHNEDEN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Hem Rubato’yu hem de Şevval Sam’ı sahnede ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, sanatçılara yerli Tekirdağ Kirazı ve çiçek takdim ederek Kiraz Festivali’ni onurlandırdıkları için teşekkürlerini sundu. Başkan Volkan Nallar, izleyicilere de hitap ederek hem Kurban Bayramı’nı hem de Babalar Günü’nü kutladı.

BAŞKAN YARDIMCICI UTKU, SUNUCU DOĞUKAN ALSAY’I UNUTMADI

Dört gün boyunca ana sahnede tüm konserlerin sunumunu yapan, sahne aralarında gerçekleştirdiği şovlar ve izleyicilerle kurduğu etkileşimle festival coşkusu ve enerjisini sürekli yüksek tutan Sunucu Doğukan Alsay da Kiraz Festivali’ne kalite kazandırdı. Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, Şevval Sam konserinin ardından sahneye gelerek Sunucu Alsay’a çiçeğini verdi ve dört gün boyunca verdiği yüksek enerji ve festivale kattığı değer için teşekkür etti.

Haber Tarihi: 17.06.2024
Okunma Sayısı: 390
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024