Kış Okulu ikinci dönem kayıtları başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem Kış Okulu kayıtları başladı. 14 spor ve 9 kültür-sanat dalında olmak üzere toplam 23 branşta kurs açıldı. Başvurular başladı, son tarih 10 Şubat.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, öğrencilere ve yetişkinlere yönelik olarak düzenlenen, Kış Okulu kurs kayıtları başladı. Kış Okulu kursları ile öğrencilerin kendilerini çeşitli alanlarda geliştirmeleri, sosyal medya ve teknoloji başta olmak üzere tüm bağımlılıklardan uzaklaşmaları, yeni arkadaşlıklar ve hobiler edinerek beceriler kazanmaları ve çok yönlü olabilmeleri amaçlanıyor.

14 SPOR, 9 KÜLTÜR-SANAT KURSU AÇILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulu bünyesinde 19 farklı spor dalında kurs açıldığı öğrenildi. Talep eden öğrenciler, Tenis, Tekvando, Karate, Judo, Yüzme, Sualtı Sporları, Pilates (15 yaş ve üzeri), Olimpik ve Geleneksel Okçuluk, Buz Sporları, Futbol, Basketbol, Voleybol ve Satranç branşlarında açılan kurslara kayıt olabilecek.

Spor dallarının yanı sıra kültür ve sanat dallarında da 9 farklı kurs için talep alınacak. Resim, Tiyatro, Bağlama, Keman, Gitar ve Piyano gibi sanat kursları ile İngilizce, Akıl ve Zekâ Oyunları ve okul öncesi (4-7 yaş) Çocuk Atölyeleri gibi kurslara kayıt yaptırılabilecek. Bağlama kursları, 15 yaş ve üzeri, Keman, Gitar ve Piyano kursları 7-14 yaş ile 15 yaş ve üzeri olmak üzere iki ayrı kurs olarak verilecek.

SON TARİH 10 ŞUBAT

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulu için kayıt başvuruları 10 Şubat Cuma gününe kadar sürecek. Başvurular, Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Konuyla ilgili olarak bilgi almak isteyenler, Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokak’ta bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezinden şahsen ya da 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezinden destek alabilecekler.

Kış Okulu kurs kayıt başvuruları için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

https://kayit.suleymanpasa.bel.tr/kisokullari/

Haber Tarihi: 27.01.2023
Okunma Sayısı: 2465
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020