Mevlit Kandili Dolayısıyla Kandil Simidi İkramı Yapıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Mevlit Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Köprübaşı mevkiinde gerçekleştirilen kandil simidi dağıtımına katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; “Mevlit Kandili, peygamber efendimizin doğumu ile müjdelenmiş bir gün. Biz de Süleymanpaşa Belediyesi olarak burada, Tekira AVM önünde kandil simidi dağıtımı yapıyoruz.” dedi.

VOLKAN NALLAR: “SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ OLARAK DAHA İYİ HİZMET ETMEK ADINA DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR”

Vatandaşların Mevlit Kandili’ni kutlayan Başkan Volkan Nallar; “Meleklerin gökten yere indiği bir gün. Bol bol dua edelim. Memleketimizin de bizim de çok duaya ihtiyacımız var. Süleymanpaşa Belediyesi olarak daha iyi hizmet etmek adına dualarınıza ihtiyacımız var. Ben herkesin kandilini kutluyor, mübarek olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 16.09.2024